Αρχική

Αρχική

Blog Categories

Blog Categories

Αγγλικά στο Νηπιαγωγείο με 2 βραβευμένα βιβλία!

Τώρα που τα αγγλικά θα μπουν και επίσημα στο Νηπιαγωγείο, από αυτό το σχολικό έτος, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να σας γνωρίσω 2 βραβευμένα βιβλία στην Αγγλία και εγκεκριμένα από ειδικούς παιδαγωγούς.

Το πρώτο μου Oxford βιβλίο των λέξεων

Πληροφορίες

Συγγραφέας – Neil Morris

Εικονογράφηση – David Melling

Περιγραφή

Πάνω από 400 πρώτες λέξεις που μαθαίνονται εύκολα με αυτό το βιβλίο-λεξιλόγιο της Οξφόρδης. Μέσα από τις εκπληκτικές έγχρωμες διασκεδαστικές εικόνες, θα βρει το παιδί ένα νέο τρόπο εκμάθησης των λέξεων και των εννοιών τους.

Το πρώτο μου Oxford βιβλίο των αριθμών

Πληροφορίες

Συγγραφέας – Peter Patilla

Εικονογράφηση – David Melling

Περιγραφή

Η ιδανική εισαγωγή στα απλά μαθηματικά. Το βιβλίο αναπτύσσει τις ικανότητες μετρήματος και την εύκολη κατανόηση μαθηματικών εννοιών «κλειδιά». Κάθε σελίδα είναι και ένα πολύτιμο σκαλοπάτι στην κλίμακα της αριθμητικής.

Τα βιβλία είναι γραμμένα και εγκεκριμένα από ειδικούς παιδαγωγούς ενώ η εικονογράφηση είναι χαρούμενη και διασκεδαστική για τα παιδιά. Και τα 2 βιβλία είναι φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο για να διαβάζονται από τους γονείς στα παιδάκια

Προετοιμάστε τα παιδιά για το σχολείο με αυτά τα απλά και πρωτότυπα για μικρά παιδιά διδακτικά βιβλία. Για να είναι επιτυχημένη η πρώτη επαφή των παιδιών με τα Αγγλικά.