Αρχική

Αρχική

Blog Categories

Blog Categories

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΑ

Πρόσφατα ανακάλυψα από τις Εκδόσεις Κεντικελένη  μια σειρά παιδικών βιβλίων με τίτλο   “Τραγούδια αγαπημένα παραμυθία τυλιγμένα”  και έχουν  γίνει τα αγαπημένα μου. 

Πρόσφατα ανακάλυψα από τις Εκδόσεις Κεντικελένη  μια σειρά παιδικών βιβλίων με τίτλο   “Τραγούδια αγαπημένα παραμυθία τυλιγμένα”  και έχουν  γίνει τα αγαπημένα μου. Ειδικά αν είστε παιδαγωγός θα σας βοηθήσουν σίγουρα στην τάξη. Η σειρά αποτελείται από δύο τόμους με την υπογραφή των Έλλη Ναουμ – Γιούλη Παπαμιχαηλ και την Παιδική χορωδία της Λεοντείου Σχολής Αθηνών. Μέσα στις σελίδες θα βρείτε πολλά κλασσικά παιδικά τραγούδια δοσμένα με ένα παραμυθένιο τρόπο. Όμορφες εικόνες συνοδεύουν το κείμενο και κάνουν πιο ονειρική την ανάγνωση. Κάθε τόμος αποτελείται από 13 τραγούδια των Παιδικών μας Χρόνων και συνοδεύεται από Cd. 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

26 παιδικά τραγούδια. Μοιρασμένα σε δυο βιβλία.

26 αγαπημένα τραγούδια, παρέα τους μεγαλώσαμε, μας τα έχουν τραγουδήσει και τα έχουμε τραγουδήσει.

26 τραγούδια, 26 γνωστοί σκοποί που τραγούδησαν οι γλυκές, μελωδικές φωνές της Παιδικής Χορωδίας της Λεοντίου Σχολής Αθηνών.

Δεν μπορεί, σκεφτήκαμε! Δεν μπορεί να μην κρύβεται μία ιστορία πίσω από κάθε τραγούδι. Όμως δεν υπήρχε ή, αν υπήρχε, δεν την ξέραμε. Γι’ αυτό τη δημιουργήσαμε! Όχι μόνες μας. Σε πολλές από αυτές είχαμε την βοήθεια των μικρών μαθητών μας η φαντασία τους αστείρευτη και η οπτική τους, πηγή έμπνευσης για μας!

26 παραμύθια και ιστορίες! Μία για κάθε τραγούδι. Πότε διδακτικές, πότε συγκινητικές, καινούργιες ή παλιές αλλά διαφορετικές, μεγαλύτερες ή μικρότερες, όλες όμως ταιριαστές με τα τραγούδια.

Τις αγαπήσαμε αυτές τις ιστορίες. Σχεδόν όσο και τα τραγούδια τους! Ελπίζουμε να τις αγαπήσετε κι εσείς και να τις απολαύσετε με τα παιδιά σας τραγουδώντας ξανά τα γνώριμα αγαπημένα παιδικά τραγούδια

@paramythoskopio