Τώρα που τα αγγλικά θα μπουν και επίσημα στο Νηπιαγωγείο, από αυτό το σχολικό έτος, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να σας γνωρίσω 2 βραβευμένα βιβλία στην Αγγλία και εγκεκριμένα από ειδικούς παιδαγωγούς.

Το πρώτο μου Oxford βιβλίο των λέξεων

  • Συγγραφέας – Neil Morris
  • Εικονογράφηση – David Melling

Πάνω από 400 πρώτες λέξεις που μαθαίνονται εύκολα με αυτό το βιβλίο-λεξιλόγιο της Οξφόρδης. Μέσα από τις εκπληκτικές έγχρωμες διασκεδαστικές εικόνες, θα βρει το παιδί ένα νέο τρόπο εκμάθησης των λέξεων και των εννοιών τους.

  

Το πρώτο μου Oxford βιβλίο των αριθμών

  • Συγγραφέας – Peter Patilla
  • Εικονογράφηση – David Melling

Η ιδανική εισαγωγή στα απλά μαθηματικά. Το βιβλίο αναπτύσσει τις ικανότητες μετρήματος και την εύκολη κατανόηση μαθηματικών εννοιών «κλειδιά». Κάθε σελίδα είναι και ένα πολύτιμο σκαλοπάτι στην κλίμακα της αριθμητικής.

  

Τα βιβλία είναι γραμμένα και εγκεκριμένα από ειδικούς παιδαγωγούς ενώ η εικονογράφηση είναι χαρούμενη και διασκεδαστική για τα παιδιά. Και τα 2 βιβλία είναι φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο για να διαβάζονται από τους γονείς στα παιδάκια

Προετοιμάστε τα παιδιά για το σχολείο με αυτά τα απλά και πρωτότυπα για μικρά παιδιά διδακτικά βιβλία. Για να είναι επιτυχημένη η πρώτη επαφή των παιδιών με τα Αγγλικά.

Αποκτήστε και τα δυο βιβλία σήμερα με έκπτωση 25% και άμεση αποστολή στο χώρο σας κάνοντας κλικ Εδώ